Nordisk kjøkken

Nordisk Bistro tar utgangspunkt i nær og kjær mat. Med fokus på ferske, lokale råvarer serverer vi våre gjester mat, hvor den rene norske smaken står i sentrum. Kjøtt, fisk, skalldyr, tang, tare, sopp, bær, urter og grønnsaker er sentrale elementer i menykomposisjonen.

Ved å ta i bruk tradisjonell lagring og behandling av råvarer som graving og speking, sylting og fermentering, ønsker vi å oppnå ren, rustikk og enkel mat av høyeste kvalitet.

Det vi serverer er laget med kjærlighet helt fra produksjonsstadiet til du får det er servert i restauranten.

Det er den naturlige norske smaken som står i sentrum, og - som skal vise alle våre gjester hva vårt land med sine mektige fjell og eventyrlige fjorder kan tilby.

Restaurantens presentasjon og atmosfære vil spille på hotellets utrykk av norsk historie og tradisjon, - men med ett hint av moderne, enkel og rustikk stil. Restauranten ligger helt nede ved fjorden, og har et oppvarmet og delvis overdekket uteområde.  

Nordisk Bistro har en rikholdig lunsjmeny, og vi gleder oss til du skal prøve middagsmenyen vår.