Søk overnatting:

Finn ledige rom her

Aktiviteter

Fotturer

Geiranger er et flott turområde hvor man kan gå alt fra enkle spaserturer til krevende toppturer i en fantastisk natur.  Det finnes godt merkede stier for forskjellige ferdighetsnivåer.  Godt skotøy er en forutsetning for de fleste turene.  Turkart fås gratis i hotellets resepsjon, som også kan gi nærmere informasjon om turene.

Vennligst se vårt turkart her

En spektakulær og flott tur er å ta sightseeingbåt eller RIB-båt til Skagehola og gå via Skageflå tilbake til Geiranger. På turistkontoret får du nærmere opplysninger om denne og andre turer og kan kjøpe billetter til transport til/fra startstedene.

Sightseeing

Geirangerfjorden, verdens vakreste fjord! Opplev en guidet tur på fjorden med den lokale sightseeing båten, RIB båter eller en guidet fisketur.

Ønsker du en guidet tur til alle de viktigste attraksjonene i Geiranger? Da er Geiranger’s guidede busstur, Hop On Hop Off, midt i blinken for deg. Vennligst book din billett her.

Kajakk

Kajakk er en aktiv måte å se fjorden på. Geiranger tilbyr både guidede kajakk turer og turer på egen hånd. Vennligst book her.

Båtutleie

Har du lyst til å cruise rundt på fjorden på egenhånd eller ro deg en tur? Båter i flere størrelser og prisklasser kan leies her.

Fiske

Fisketur på verdens vakreste fjord? Grille fangsten og spise den etterpå? Dette er mulig om du booker her.

Sykling

Opplev unikt panorama fra sykkelsetet. Kombiner din sightseeing med å bli kjørt opp til toppen, ta masse herlige bilder og cruise ned igjen på sykkel. 

Leie av sykler kan bli gjort her.

Bilutleie 

Ønsker du å oppleve Geiranger og området rundt ved å ta en liten Road Trip? Kanskje en dagstur til Trollstigen, Ålesund eller Briksdalsbreen? Da kan du leie din egen bil hos Hertz Bilutleie Geiranger.

Utflukter

Liker du å rafte? Eller har du aldri opplevd Atlanterhavsveien, Trollstigen eller Briksdalsbreen.  Geiranger er et ideelt utgangspunkt for turer til noen av Norges fremste attraksjoner.

Vennligst se mer informasjon her.